Smeermiddelen

Firol Mobil Wolf Smeerolie advies

Firol

Firol is het private label van BOL en staat voor zeer hoogwaardige kwaliteit tegen een gunstig tarief. De kwaliteit en samenstelling doet niet onder aan de bekende merken. Wanneer u grote hoeveelheden smeermiddelen nodig heeft, biedt Firol u voordeel. Firol kan scherp aangeboden worden ten opzichte van de reguliere merken.Heeft u interesse? Vul dan het aanvraagformulier in of bel 0321 – 38 76 54. Onze vertegenwoordigers helpen u graag.

Aanvraagformulier

Mobil

ExxonMobil is een van de grootste producenten van smeermiddelen ter wereld. Mobil staat voor een breed viscositeitbereik, hoog beschermingsniveau, brandstofbesparing en een soepel rijgedrag. 

Van personenauto’s, machines, vrachtwagens tot vliegtuigmotoren, ExxonMobil ontwikkelt continu hoogtechnologische smeermiddelen om aan de eisen van de fabrikanten te voldoen. Het Mobil productassortiment overtreft veelal de strengste industriespecificaties en eisen van veel machinefabrikanten.

Bent u geïnteresseerd en wilt u contact opnemen? Bel 0321 – 38 76 54 of vul het aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier

Wolf

De smeerolie markt verandert snel en om die reden is een duurzame samenwerking aangegaan met een van ’s Werelds grootste smeermiddelen fabrikanten Wolf. Door deze samenwerking is kwaliteit voor elk voertuig gegarandeerd tegen de zeer scherpe prijzen die u van BOL gewend bent!

Wilt u een uitgebreid advies of wilt u meer weten van ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die onze smeermiddelen u bieden. info@bol.nl of 0321 – 38 76 54.

Aanvraagformulier

Smeerolie advies

Smeeradvies nodig?
Voer uw kenteken in en krijg direct advies

Klik hier >

De smeermiddelen die verkrijgbaar zijn bij BOL, zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit; uitstekend presterend, groot reinigend vermogen en goede antislijtage eigenschappen. Het ruime assortiment is onderverdeeld in drie merken: Firol, Wolf en Mobil.

Firol is het private label van BOL en staat voor zeer hoogwaardige kwaliteit tegen een  gunstig tarief. Mobil is één van de grootste producenten van smeermiddelen ter wereld. Mobil staat voor een breed viscositeitbereik, hoog beschermingsniveau, brandstofbesparing en een soepel rijgedrag.

De smeermiddelen van BOL sluiten aan bij de wensen van de huidige maatschappij; de moderne auto heeft opties als een verhoogd vermogen, gereduceerde motorkoeling, een aerodynamisch carrosserieontwerp en kleinere oliecartes. Dit vraagt om een beter presterend olie dan voorheen. Deze hightech motorolie moet beter presteren dan ooit en onder steeds zwaardere omstandigheden zijn werk doen. De smeermiddelen van BOL voldoen aan die eisen.

 

 

Advies

Wilt u een uitgebreid advies of wilt u meer weten van ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. Zij kunnen u alles vertellen over onze brandstoffen. 
info@bol.nl of 0321 – 387 654.

Smeermiddelen bestellen?

Aanvraagformulier invullen