Propaanflessen & heftrucktanks

Propaangas in (lichtgewicht) flessen

Propaan in flessen past u eenvoudig toe bij zoals het branden van bitumen, thermische onkruidverdelging en of het krimpen van folie. SuperGaz is specialist in de levering van propaan in flessen op locatie bij bedrijven. Afhalen is uiteraard ook mogelijk aan de Noord 57 in Dronten.

Ons aanbod varieert in heftrucktanks en propaanflessen met een vulgewicht van 5 kg, 10,5 kg, 14 kg, 18 kg en 33 kg.

Kunststof Heftrucktanks

SuperGaz is specialist in de levering van heftrucktanks op locatie bij bedrijven. Afhalen is uiteraard ook mogelijk aan de Noord 57 in Dronten. Wij adviseren onze klanten om kunststof flessen te gebruiken. Deze hebben het voordeel dat ze minder zwaar in gewicht zijn, ze zijn veel veiliger in gebruik en u ziet direct de resterende flesinhoud. Kunststof (composiet) is tot drie keer zo sterker dan staal en bij onverhoopte aanrijdingen of brand op de werkvloer voorkomt u explosiegevaar. 

Heftruck Vulinstallatie

Bij grote hoeveelheden propaan is een LPG afvulinstallatie voor heftrucks wellicht een betere oplossing. Wij bieden u deze te huur of in koop aan en uiteraard zijn wij verantwoordelijk voor de keuringen en het onderhoud. Deze uiterst moderne installatie zorgt er voor dat u de heftrucktanks op locatie comfortabel, snel en veilig kunt vullen. Voor een dergelijke installatie is wel een milieuvergunning vereist.

Advies

Wilt u een uitgebreid advies of wilt u meer weten van ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. Zij kunnen u alles vertellen over onze brandstoffen. 
mail@supergaz.nl of 0321 – 387 654.